Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

dinsdag 17 mei 2011

DE VRIJHEID VAN SPREKEN

Gisteravond zat de Limburgs-Turkse politicus Selahattin Koçak in de klas van Frieda. Deze meestal leuk uit de hoek komende Turk weet binnen die grappigheid heel wat te verbergen. Zo waren er opmerkingen van hem over het varken dat de klas van Frieda 'versiert', mocht men niet met spek schieten en wist hij van Bart De Wever te vertellen dat die alleen de getoonde volborstige dames van de achterkant zou herkennen.
Dat islamietjes geen varken mogen eten, weten we al enkele tijd, want zelfs in de scholen wordt geen aram voedsel meer geserveerd, dat hebben ze alvast gedaan gekregen. En dat homoseksualiteit een grote zonde is binnen de islam weten we, tussen de moslims vindt men de meeste potenrammers en De Wever onrechtstreeks tot die groep van mensen rekenen is binnen zijn geloof een grote belediging . De andere godsdiensten doen meer een oogje toe, op basis van iedere gelovige is er een.
Selahattin, je bent nu eenmaal in België, en daar heb je vrijheid van spreken, dus doe maar. Dit in tegenstelling tot Turkije waar schrijvers en journalisten worden vervolgd als ze de waarheid schrijven, namelijk dat Turkije een grote moslimgevangenis is, en dat ondanks de grote Ata Turk.
Selahattin je mag zo leuk zijn als je wil, maar in een moslimgevangenis wil ik en de overgrote meerderheid van de Belgen niet leven. Ik begin te twijfelen of de bijnaam die men je heeft gegeven, namelijk "bruggenbouwer", nog wel dienst mag blijven doen.

2 opmerkingen:

  1. Een jaar of wat geleden had ik via mail een discussie met die jongen.
    Dan kwam zijn ware moslimaard vlug naar boven. Je gelooft niet hoe totalitair hij reageerde! Ik heb dat allemaal bewaard....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan ANONIEM: Als het je zo geshockeerd heeft, ben je het verplicht om het met ons allemaal te delen... Zoniet, ben je gewoon aan het kwaadspreken zonder inhoud... En wat Walter betreft; sjonge jonge wa ne zever komt gij hier vertellen man... Die jongen is tot nader order wel een bruggenbouwer en hij is evenveel verantwoordelijk voor wat er in Turkije gebeurt als gij en ik verantwoordelijk zijn voor pedofiele pastoors en het record voor land zonder regering... snappie? Je schrijft zelf dat hij "eenmaal in België" is, awel behandel hem dan ook als dusdanig...!

    BeantwoordenVerwijderen