Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

zondag 17 mei 2015

DIT SCHREEF IK OP 19 APRIL

19 APRIL:
* We moeten er eens over nadenken hoeveel jihadstrijders en IS-sympathisanten we met de bootvluchtelingen importeren. Hun overtocht wordt misschien wel betaald door de oliesjeiks die alleen maar voordeel halen uit onstabiele wereldtoestanden.
Echte vluchtelingen kunnen die overtocht niet betalen, want zij zijn beroofd van heel hun have en goed, ja toch? En met zulke lui doet de maffia geen zaken, daar is niets te halen.

VANDAAG:
We hebben de BBC nodig gehad om de bewijzen bij elkaar te brengen. Alle Europese regeringen met al hun geheime diensten hebben er niets aan gedaan.

De Indonesische regering wist verdraaid goed wat ze deed.

http://www.bbc.com/news/world-africa-32770390

2 opmerkingen:

  1. Alleen een dommekloot kan denken dat IS zo stom zou zijn om dat NIET te doen. Dat is dus onze elite.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geheime diensten werken, of werken niet, in opdracht van de politiek. Het is niet hun schuld dat er niets gebeurt, het is de schuld van de verkozenen des volks.
    Nochtans zijn er ook politici (geweest) die tot de voor de hand liggende conclusie (vluchtelingen=ISIS-infiltratie) kwamen. Nigel Farage bijvoorbeeld. Nauwelijks enkele weken geleden, in de aanloop naar de verkiezingen, werd hij daarvoor door de BBC nog geridiculiseerd en uitgejouwd.
    De BBC is al lang niet meer wat ze ooit geweest is. Ze zou heel wat geloofwaardiger overkomen als ze niet voortdurend hand-en-spandiensten verrichtte voor politiek correct links.

    BeantwoordenVerwijderen