Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

dinsdag 18 augustus 2015

ENKELE PRANGENDE VRAGEN


Eric Willems
Vraag: Waarom heeft men Eric Willems binnengehaald bij Pelckmans?

Antwoord: Als je op Linkedin het profiel van Willems bekijkt staat daar: Specialties: improvement of company performance, implementation of long term strategy and realization of that strategy.
Conclusie is dus: Willems is binnengehaald als CRISISMANAGER, niet meer en niet minder. Het ontslag van Drabbe heeft dus niets te maken met de Vlaemsche zaak of met het boek van Wim Van Rooy maar alles met wat een crisismanager doet en het eerste wat die doen is mensen ontslaan met een smile (zie foto)- als het kan. Wie volgt?

In een van de naamloze commentaren op het stuk op mijn blog: "Waarover men niet spreekt" (14 augustus) kun je lezen:

"Eric Willems komt van de Standaard Uitvegerij. (Het verplaatsen van twee letters in een woord kan heel verhelderend werken...) Dat zegt genoeg. 
De man heeft in de coulissen klaargestaan om 'Suske en Wiske' over te nemen. 
Hij is ook "adviseur voor de zakelijke belangen" van de erven Vandersteen, dat stel leeglopers dat een miljoen BF betaalt aan Geheugen Collectief om (n)iets boven te graven over het verleden van de (schoon)vader waar ze alles aan danken. Zonder Willy woonden ze al lang in een kartonnen doos onder een brug, want ze zijn stuk voor stuk te lomp en te lui om te helpen donderen.
Enfin. Willems zit nu geregeld met Quagebuur aan tafel om "de belangen van de erven te verdedigen". En die van z'n eigen, ongetwijfeld.
Willems is een vies ventje."


Oh ja, terwijl we toch bezig zijn, wie zijn die auteurs die bij Polis zouden weglopen wanneer het boek van Wim Van Rooy bij Pelckmans zou verschijnen? Zijn dat die linkse kerels die altijd klaar staan om HUN vrije woord te verdedigen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten