Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

zaterdag 5 september 2015

DIE DODE KLEUTER IS NIET ONZE SCHULD


http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2446397/2015/09/05/Bart-De-Wever-Die-dode-kleuter-is-niet-onze-schuld.dhtml

2 opmerkingen:

 1. Ha, ge weet het. Tenminste toch nog iemand die het durft zeggen.

  Het wordt echt hoog tijd dat er paal en perk gesteld wordt aan die culpabilisering door links. En, als we toch bezig zijn, het wordt ook hoog tijd dat we eindelijk de kraan dichtdraaien. PLUS: daarna het overbodige nat opdweilen tot in de kleinste hoekjes en buitenkappen. Het is genoeg geweest.

  Het geld wordt verdiend door de een en daarna weggegooid door de ander. Links kan heel goed geld verspillen maar geld genereren, dat moet rechts doen, want links is daar te stom en te lui voor.

  Ik heb mijn buik meer dan vol van de politiek correcte parasietenmentaliteit en -samenleving, waar ik niet eens in het openbaar kan zeggen wat ik denk, of ik word bekeken en behandeld alsof ik hoogstpersoonlijk de gasovens heb uitgevonden.

  ps: let op de reacties die gaan binnenkomen op deze nuchtere vaststelling door BDW. Hij zal weer verketterd worden en afgebrand tot dertig centimeter onder het maaiveld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat me opvalt, Walter, zijn de truken van de foor die De Wever hier uithaalt. Als een god, afgescheiden van zijn partij, zegt hij de juiste dingen, maar op het veld doet zijn staatssecretaris precies het omgekeerde. Het aanbod schept de vraag, dat gaat maar door, maar blijkbaar heeft dat geen enkele relatie meer met wat De Wever zegt. Dat is op dit moment de sterkte van die partij: ze kan doen wat ze wil. De Wever zegt a, en onze brave staatssecretaris doet b. No problemo blijkbaar. Zo is het eiland Kos niet meer veraf: Francken maakt er zo eentje hier.

  BeantwoordenVerwijderen