Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

zondag 15 mei 2016

PRETTIGE FEESTDAG


Vandaag is het dus zondag. Daarbovenop is het Pinksteren, Sinksen of hoe je het ook wil noemen. Bij de buren van Perenstraat 13 besluiten ze om nieuwe ramen te steken.
Als ik de werklui erop wijs dat de zondagsrust moet gerespecteerd worden, krijg ik als antwoord: "Ik ben niet van Belgiƫ." en daarmee moet ik het dan doen.
Waarschijnlijk zijn het van die werklui die zelf naar de buitenwijken verhuizen om er rustig te kunnen wonen. Wel wij willen dat godverdomme ook!!!

7 opmerkingen:

 1. Ja, en dan staat hun vrachtwagen nog aan de overzijde geparkeerd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ze "niet van Belgiƫ" zijn, laten we ze dan deporteren naar hun eigen apenland. Simpel. Eens kijken of ze daar even veel van hun paretten durven maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rustig walter denk aan die vurige tongen je kunt altijd de politie erbij halen als er lawaai overlast is vrede zij u

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enig gebruik van leestekens en hoofdletters zou deze opmerking iets minder onnozel gemaakt hebben.

   Verwijderen
 4. Als de politie durft komen... Het is veel veiliger, en politiek "correcter" (lees: "minder gevaarlijk"), om fietsers zonder katogen op de bon te zwieren. Als het blanken zijn, natuurlijk. Anders blijven ze er ook liever af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die paar politieagenten die nog overblijven om te patrouilleren (met het gros van het korps dat zijn tijd verschijt met red tape...), moeten die zich dan gaan amuseren met dit soort interventies? De politie wordt verondersteld de orde te handhaven, niet de burgers elementair fatsoen te leren.

  BeantwoordenVerwijderen