Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

vrijdag 24 juni 2016

SHOPPEN BIJ AH


BELG SHOPT MEER IN BUITENLAND kun je in diverse kranten lezen. Vorig jaar hebben de Belgen voor maar liefst 2.800.000.000 € in het buitenland gekocht. Hiervan zou 800.000.000 € zijn gespendeerd aan basisproducten als voedsel, drank en verzorging. 
Zijn in dit laatste bedrag de aankopen bij de Belgische filialen van AH inbegrepen? Je kunt inderdaad dagelijks vaststellen dat bij AH de aanvoer gebeurt met vrachtwagens met een Nederlandse nummerplaat en ook aan een basisproduct als CéCéMel, want bij AH kun je alleen maar ChoCoMel krijgen. Enz...


4 opmerkingen:

 1. Misschien moeten de Nederlanders Wilders zijn zin geven en een Nedzit bewerkstelligen, dan zullen die vrachtwagens niet zo makkelijk meer over de grens rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AH is grotendeels brol. Naar het schijnt gaan ze fusioneren met Delhaize. Afgaande op de bliksemsnelle achteruitgang in kwaliteit en aanbod bij Delhaize (het opdringen van het "eigen merk", onder andere) zal het een nivellering naar beneden worden. Wat nauwelijks mag verbazen in deze tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nivelleren in zijn bouwkundige betekenis (mijn opleiding) is: op hetzelfde niveau brengen. In negen van de tien gevallen is dat ophogen.

   Verwijderen