Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

donderdag 7 december 2017

JERUZALEMBelgië veroordeelt de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Mij hebben ze niet gevraagd. We moeten niet blijven toegeven aan de moslimwereld, dat is mijn standpunt.


6 opmerkingen:


 1. Klopt! De hele problematiek is als volgt samen te vatten: Israël moet daar weg want het is een Fremdkörper voor de islam. Het is geen kwestie van grenzen maar van religie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De islam moet DRINGEND een definitief halt worden toegeroepen. Desnoods manu militari. (Als de politiek correcte dictaturen nog wat blijven lanterfanten, zal er trouwens heel binnenkort geen andere mogelijkheid meer overblijven dan manu militari.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat betreft de dt fout die er voorheen stond, sorry maar het kofschip is reeds zeer dikwijls gezonken bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't Kofschip heeft niets te maken met de tegenwoordige tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Jerusalem is hoofdstad van Israel. Voor mij is ze sinds koning David hoofdstad van het Joodse volk en heeft geen enkele mens dit te bevestigen. Maar in de huidige wereld komt president Trump er goed aan te pas. Wat de Palestijnen ermee te doen hebben kan ik alleen met de meeste verachting zeggen dat al hun argumenten en vooral hun declaratie dat Jeruzalem van hen is, een meer van hun leugens is." (anoniem vanuit Tel-Aviv, 7 december 2017 - naam bij deze blogger gekend)

  BeantwoordenVerwijderen