Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

dinsdag 15 mei 2018

MAIL VERZONDEN AAN GEERT BOURGEOIS


Geachte

Als u mijnheer Geert Bourgeois nog uit je nek blijft kletsen nu je een krans hebt neergelegd in het mausoleum voor de massamoordenaar Arafat, met woorden als: ‘het geweld van het Israëlitische leger is buiten proporties’ moet ik tot mijn spijt mijn pas verworven lidmaatschap van de partij opzeggen. Er heerst al antisemitisme genoeg, dat het niet moet worden aangewakkerd met zulke tendentieuze onzin. Om zelf even tendentieus te zijn: Vandaag willen die lui uit Gaza hun manifestaties verder zetten, maar misschien weet jij niet dat elke deelnemer 100 Amerikaanse dollars krijgt en diegenen die niet goedschiks willen gaan worden dan ook nog bedreigd. Neen, mijnheer Bourgeois, neen…
Dat geld mijnheer Bourgeois wordt gegeven door de Belgische en Vlaamse regering voor zogenaamde ontwikkeling, wel als dit ontwikkeling is dan ben ik de heilige Drievuldigheid. Trump had een reden om geen geld meer te geven, waarom geld geven als ze er je vlag mee verbranden. Die arme Palestijnen toch, waar halen ze al die autobanden die ze zo graag verbranden vandaan, kopen ze die ook, of zijn die speciaal voor deze gelegenheden ingevoerd?

Beleefde groeten

Walter A.P. Soethoudt

2 opmerkingen:

  1. Als Israel nu eens heel krachtige blazers inzet om die rook one-way naar Gaza terug te blazen. ’t Zal rap gedaan zijn, methinks! En de ecofascisten zal je DAN PAS horen – al die kinnekes met ademhalingsproblemen in Gaza: schande!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nu gaat ook de premier van dat land dat Farage terecht géén natie noemde zich ermee bemoeien en vraagt om een onderzoek. Wel ga dan verdomme zelf eens kijken, dan zal je zien dat die Palestijnen gewoon moordenaars zijn, die het echter alleen maar in het geniep doen, en voor de rest het slachtoffer spelen en geld uit de westerse wereld hun zak kloppen, om betogers te betalen en om pensioenen te geven aan hen die familie zijn van een 'held' die erin slaagde een Israëliet (of meerdere) te vermoorden en daarbij zelf om het leven kwam. Zelfmoord in dienst van het Vaderland. het getal van die zelfmoordenaars overtreft vele malen het getal van hen die voor geld stierven in de Gazastrook.

    BeantwoordenVerwijderen