Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

maandag 4 juni 2018

LATE REACTIE OP MIJN BLOGBERICHT VAN 10 APRIL


Wat een zootje zure zeveraars zijn jullie. Echt intriest dat zo een mentaliteit zich manifesteert mbt de uitvaart en het graf van met name Henri-Floris met wie ik een intense vriendschap heb gehad gedurende twintig jaar. Nooit is er over geld gezeverd en al zeker niet over de peanuts waar het hier over gaat. Trouwens, de boeken zijn nooit dicht geweest. Uw insinuaties zijn laag bij de grond en volstrekt overbodig. Nooit heeft iemand gealludeerd als zou er voor de Zwarte Panter betaald geweest zijn. U spuit gewoon gemene geruchten de wereld in, wellicht om mensen tegen elkaar op te zetten. Ik begrijp uw motivering totaal niet. Ik begin te begrijpen waarom Henri zelf niks wou regelen mbt zijn 'erfenis' noch zijn uitvaart. Het is nooit goed en er zijn er altijd wel die 'de wijn niet lusten' maar daar 'diefstal' of minstens het verdonkermanen van bijdragen van vrienden en kennissen aan verbinden, dat getuigt van een slecht karakter. Uiteindelijk bent u er gewoon op uit rumoer te maken en uw smalle jaloerse kantje zet u alvast in de goede richting. En nogmaals; de boeken zijn noot dicht geweest. En die laffe achterbakse anonieme reacties over zelfbenoemde erfgenamen zijn er al helemaal over. Wie denkt u wel dat u bent? Laat eerst es zien wie u bent met uw commentaartje van niks, want dat is wat u erover weet; niks! Maar daar hebt u natuurlijk het lef niet voor. Man of vrouw, het maakt me geen reet uit maar om het met Bosie te zeggen en het geldt voor jullie allen: "You're such a funny little man."
BeantwoordenVerwijderen
Reacties
  1. Natuurlijk was Bosie er niet om je pen vast te houden, dit minderwaardig stukje schrijfsel zou anders hebben geklonken, dan zou het pas spitant geweest zijn. Je hebt trouwens zéér lang gewacht (10 april) om te antwoorden. Maar ik vind in dit schrijfsel geen enkel bewijs dat de boeken werden geopend. Misschien moet je eens een schoolschrift volschrijven met het zinnetje: 'Als ik de boeken open, zeikt er niemand meer.'
    “Henri was een vlijmscherp maar immer rechtvaardig criticus en een ridder van de waarheid” zei je zelf over Henri, en ik vind dus dat de waarheid moet en mag gezegd worden.

2 opmerkingen:

  1. Gewéldig antwoord op dhr Kenis zijn schrijfseltje...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Wie denkt u wel dat u bent?" vraagt deze goor gebekte schrijvelaar zich af. Wie denkt u wel dat u bent, eigenlijk? Denkt u dat hard roepen een bewijs is dat u de waarheid verkondigt? Mijn ervaring in dit leven -ik zit korter bij de 70 dan bij de 60- is dat harde roepers meestal NIET de waarheid en niets dan de waarheid vertellen. Uiteraard zult u de uitzondering zijn.

    BeantwoordenVerwijderen