Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

donderdag 14 juni 2018

TJA...Haatpropaganda tegen joden, ongelovigen en holebi’s: parket start onderzoek naar Grote Moskee

lees ik vandaag in Het Nieuwsblad. Een van de vele titels de laatste dagen, weken, maanden. Verkrachtingen, ranselpartijen, aanslagen, wat zijn die  geïmporteerde moslims toch brave mensen, ja toch?

Heb eindelijk tijd gehad om ’t Pallieterke te lezen (7 juni), ik lees het soms na enkele anderen en die hebben er dikwijls met de pen in gezeten. Die dingen vragen dan om meer aandacht, denk ik dan.

·       Oorspronkelijk was zijn (Crombez) invloed subtiel en was hij “flinks” op migratie en steunde hij “pushbacks”. Electoraal goud, maar gehaat door iedereen in zijn partij. Onlangs schakelde hij echter een versnelling hoger en maakte een filmpje waarin hij Theo Francken verweet dat hij té veel migranten binnenliet… Vlaams Belang recupereerde het filmpje…


·       Wanneer je hoort dat Leefbaar Rotterdam (nog steeds de grootste partij van Rotterdam) buitenspel wordt gezet door een monstercoalitie, moet je dat zien als een teken aan de wand voor Antwerpen, waar de judassen van alle partijen zo graag Bartje zien hangen.


·       ’t Ja, Churchill die door de Vlaamse schrijfster Rose Gronon werd vergeleken met Hitler, blijkt voor de kust van Algerije op 3 juni 1940 een Franse aangemeerde vloot te hebben uitgeschakeld. Typ maar even Mers-el-Kébir in, neen wacht even, kijk hier https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanval_op_Mers-el-Kébir. Hij is niet alleen de aanstichter van het volledig onnodige bombardement op Dresden dus...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten