Bedenkingen, mijmeringen, oprispingen.

donderdag 5 juli 2018

WTF
In juli en augustus hoor je het wel meer, je hoort dan de post dit, de post dat. De vaste postbode is immers met vakantie en in het kader van de diversiteit, coûte que coûte, worden er net geïmporteerde asielzoekers die net twee lessen Nederlands achter de rug hebben door moedertje post ingezet. Zo hoorde ik het verhaal van een zwarte postbode (een vrouw) die de post voor een appartementsgebouw in één brievenbus stak, waarschijnlijk in de hoop dat de bewoner het wel verder zou uitzoeken. Wat het nog erger maakte, was het feit dat diezelfde mevrouw er ook brieven voor mensen die wel acht straten verder wonen had bijgevoegd. Je vraagt je af wat er met je eigen post is gebeurd.

Diversiteit ja, maar de postbedeling is blijkbaar bijzaak geworden.

En een klacht indienen is ten eerste erg omslachtig en ten tweede komt die waarschijnlijk terecht bij een postmeester die postmeester werd gebombardeerd om hem van de drank af te houden (meer sociale controle, weet u). 
https://www.youtube.com/watch?v=e9aIyAknMdA

3 opmerkingen:

 1. en ondertussen al een week geen post voor mezelf ontvangen (inclusief m'n abonnementen en vermoedelijk telenet factuur) - ik leer wel nieuwe mensen kennen wiens briefwisseling ik braafjes her-bezorg. Top van bulshit-post. Vanaf nu: IEDEREEN facteur bij b-post.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat hebben wij hier het hele jaar door, dat er post van andere huisnummers en zelfs andere straten in bussen wordt gedumpt door multiculturele profiteurs en andere debielen die niet kunnen lezen of te lui zijn om hun job fatsoenlijk te doen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is eigenlijk nog een wonder dat de Post, met dit aanhoudend mooie weer en een voetbaltornooi aan de gang, nog niet in staking is gegaan.

   Verwijderen